Huipputason turnaus Imatralla!

Cross Border Cup -turnaus kokoaa yhteen kymmeniä kotimaisia juniorijoukkueita ja satoja pelaajia heidän perheidensä kanssa jalkapallon pariin. 

Esimerkillä luodaan uusia toimintamalleja yhteistyöhön, mikä mahdollistaa muun muassa harjoitusotteluiden järjestämisen myös turnauksen jälkeen ja vaikkapa valmennusyhteistyön kehittämisen.

Tavoittena on myös kehittää juniorijalkapallotoimintaa ja saada mukaan parhaat joukkueet vanhemmissa ikäluokissa. Turnauksen arvoina kautta linjan ovat ystävyys, kumppanuus ja rehellisyys.

Neljäs Cross Border Cup järjestetään 29.-30.7.2023

Kenelle?

Turnauksessa pelataan U8 lauantai (2015, 5v5, kilpa ja haaste, 10 joukkuetta tasossa), U9 sunnuntai (2014, 5v5, kilpa ja haaste, 10 joukkuetta tasossa), U10 lauantai ja sunnuntai (2013, 8v8, haaste ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa), U11 lauantai ja sunnuntai (2012, 8v8, haaste ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa), Kaikki ottelut pelataan Ukonniemen loistavissa olosuhteissa.

Miksi?

Koko perheen lomalla pääsevät lapset pelaamaan huipputason otteluita ja aikuiset nauttimaan majoituspalveluiden tarjoamista palveluissa.

Miten pelataan?

5v5 sarjoissa kaikki joukkueet pelaavat päivän aikana neljä ottelua, 1x25min peliajalla. Ei sijoituksia. Kaikissa muissa sarjoissa (U10, U11) pelataan kahdeksan joukkueen yksinkertainen sarja. Sarjan jälkeen pelataan sijoitusottelut sijoista 1-2 ja 3-4, jokainen joukkue pelaa siis seitsemän tai kahdeksan ottelua viikonlopun aikana. Peliaika on kaikissa 8v8 sarjoissa 1x20min.

Hinta?

5v5 sarjojen turnausmaksu joukkueelta on 130€. 8v8 sarjojen turnausmaksu on 240€. Jos saman seuran ikäluokasta ilmoittautuu toinen tai useampi joukkue, vähennetään näiden joukkueiden turnausmaksusta 20€. Alennus koskee vain toista joukkuetta. Jos sama seura ilmoittaa kolmannen ja neljännen joukkueen turnaukseen, alennus koskee myös näitä joukkueita.

Majoitukset?

Katso lisää täältä!

 

Turnauksen pelitavat, säännöt, ilmoittautuneet joukkueet ja muut tiedot löytyvät täältä.

 

Oletko kiinnostunut?

Ota yhteyttä!