Kansain­­välinen turnaus Suomessa ja Venäjällä

Cross Border Cup -turnaus kokoaa yhteen kymmeniä kansainvälisiä juniorijoukkueita ja satoja pelaajia heidän perheidensä kanssa jalkapallon pariin. Tämä vuosittainen turnaus pelataan samanaikaisesti Suomessa ja Venäjällä: Imatralla, Viipurissa ja Sestroretskissa, lähellä Pietaria.

Olemme pahoillamme, mutta koronaviruksen vuoksi joudumme perumaan vuoden 2020 osalta venäläisten joukkueiden tulon Suomen turnaukseen (U8-U11) ja perumme Viipurin ja Sestroretskin turnaukset. Turnaus järjestetään Imatralla suunnitelmien mukaisesti.

Kansainvälisen Cross Border Cup -turnauksen tarkoituksena on yhdistää eri maiden jalkapallokulttuuria, jakaa valmennusasiantuntemusta, teknistä osaamista ja ylläpitää kansainvälisiä suhteita. Samalla halutaan tutustuttaa suomalaisia ja venäläisiä lapsia ja nuoria toisiinsa ja tuoda kummankin maan kulttuuria, kieltä ja toimintatapoja tutuksi.

Esimerkillä luodaan uusia toimintamalleja yhteistyöhön, mikä mahdollistaa muun muassa harjoitusotteluiden järjestämisen myös turnauksen jälkeen ja vaikkapa valmennusyhteistyön kehittämisen.

Tavoittena on myös kehittää huipputason juniorijalkapallotoimintaa ja saada mukaan parhaat joukkueet vanhemmissa ikäluokissa. Turnauksen arvoina kautta linjan ovat ystävyys, kumppanuus ja rehellisyys.

Ensimmäinen Cross Border Cup järjestetään 1.8.-2.8.2020

Kenelle?

Turnauksessa pelataan U8 (2012, 5v5, kilpa ja haaste, 16 joukkuetta tasossa), U9 (2011, 5v5, kilpa ja haaste, 16 joukkuetta tasossa), U10 (2010, 8v8, eliitti ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa), U11 (2009, 8v8, eliitti ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa), U12 (2008, 8v8, eliitti ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa), U13 (2007, 11v11, eliitti ja kilpa, 8 joukkuetta tasossa) poikien sarjat. U8-U9 luokkiin voivat osallistua myös tyttöjoukkueet. U8-U11 ikäluokkien sarjat pelataan Imatralla, U12 Sestroretskissä ja U13 Viipurissa. Venäjällä pelattavat sarjat ja Suomessa pelattavat eliittitason pelit ovat kutsuturnauksia. 

Miksi?

Turnaus tarjoaa huikean mahdollisuuden päästä kokemaan ainutlaatuisia kansainvälisiä otteluita. Suomessa pelaavat ikäluokat pääsevät nauttimaan Suomen kärkitason kylpylämajoituksista kävelymatkan päästä kentiltä. Koko perheen lomalla pääsevät lapset pelaamaan huipputason otteluita ja aikuiset rentoutumaan kylpylöiden tarjoamista palveluissa. Venäjällä pelaavat ikäluokat pääsevät kohtaamaan venäläisiä huipputason joukkueita mahtavissa olosuhteissa, laadukkaasti järjestetyssä turnauksessa.

Miten pelataan?

5v5 sarjoissa kaikki joukkueet pelaavat viikonlopun aikana seitsemän ottelua. Ei sijoituksia. Kaikissa muissa sarjoissa (U10, U11, U12, U13) pelataan kahdeksan joukkueen yksinkertainen sarja. Sarjan jälkeen jokainen joukkue pelaa yhden sijoitusottelun, jokainen joukkue pelaa siis kahdeksan ottelua viikonlopun aikana. Peliaika on kaikissa sarjoissa 1x25min.

Hinta?

Suomessa pelattavien 5v5 sarjojen turnausmaksu joukkueelta on 180€, jos saman seuran ikäluokasta illmoittautuu useampi joukkue, vähennetään näiden joukkueiden turnausmaksusta 40€. Suomessa pelattavien 8v8 sarjojen turnausmaksu on 280€. Venäjällä pelattavien sarjojen turnausmaksu on 350€, joka sisältää myös bussikuljetuksen paikanpäällä hotelleilta kentille.

Majoitukset, matkustaminen, viisumit?

Venäjällä pelaavien joukkueiden majoituksen ja ruokailun (pe-su) hinta on 120€/henkilö sisältäen täysihoidon. Turnauksen yhteyshenkilö majoituksissa on Venäjällä (yhteydenotot englanniksi tai venäjäksi) Elena Erkina erkina@ah-travel.ru tai p. +7 (921) 308 9303

Suomen puolella tarjoamme laadukkaan majoitusvaihtoehdon Imatran Kylpylän majoituksessa. Katso lisää täältä!

Vaihtoehtoina Venäjälle matkustaessa ovat E-viisumi tai ryhmäviisumi. Yhdessä joukkueen kanssa selvitetään paras vaihtoehto. Ota yhteyttä: emiliourpalainenconsulting@pp.inet.fi Tai suoraan matkatoimistoon www.saimaatravel.fi/fi/yhteystiedot tai p. 05 5410 100

 

Turnauksen pelitavat, säännöt, ilmoittautuneet joukkueet ja muut tiedot löytyvät täältä.

 

Cross Border Cupin suojelijoina toimivat entiset huippupelaajat Petri Pasanen ja Andrei Arshavin.

 

Oletko kiinnostunut?

Ilmoittaudu heti!