Modernit turnausolosuhteet

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa latautuu koko keho ja mieli.

Nautiskele olostasi elämyksellisten kylpylähotellien altaiden lämmössä tai hemmotteluhoidoissa. Seikkaile perheen kanssa alueen aktiviteettipuistoissa. Hikoile upeilla ulkoilureiteillä Saimaan rantaharjuilla tai loistavilla urheilupaikoilla, ja rentoudu illallisella auringonlaskua rannalta katsellen tai lähivesillä ja saaristossa risteillen.

Imatran keskustan palvelut sijaitsevat reilun viiden kilometrin päässä Ukonniemestä ja Ukonniemi vain reilun kahden tunnin junamatkan päässä Helsingistä.

Ukonniemessä ovat erinomaiset kentät turnausta varten. Seuraorganisaatiolla on runsaasti kokemusta vastaavien turnausten järjestämisestä.

Lisätietoja Imatran Ukonniemen alueesta: https://kansallisihme.fi/ukonniemi/

Majoitus - Imatran Spa Resort

Imatran Spa Resort

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan.

www.imatrankylpyla.fi
myynti@imatrankylpyla.fi

puh. 0300 870 502
MAINITKAA VARAUSTA TEHDESSÄNNE VARAUSKOODI: CROSS BORDER CUP

Majoitus - Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa

Koe kylpylähotelli ja loma-asunnot Saimaan rannalla. Tule meille viihtyisään lomakeskukseen viettämään ikimuistoista lomaa kylpylän ja monipuolisten aktiviteettien parissa.

holidayclubresorts.com
hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi

p. 0300 870 950

 

Majoitus - Rauhan Marinella Village 

Majoitus - Rauhan Marinella Village 

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa 10 kpl tilavia 4-5 hengen lomahuoneistoja joissa oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto, tilava sali ja keittiö. Sopii erityisen hyvin esim. erilaisille leiriryhmille. 

Katso lisätiedot: www.rauhanvillage.com

Ruokailu

Neste K Imatra
 
Aikuiset 9,40€
Lapset (alle 12v) 5,40€
Tilaukset näillä hinnoilla on tehtävä viimeistään päivää ennen ruokailua sähköpostitse: imatra.korvenkannantie@nestek.fi
Lisätietoja p. 050 453 4096