Modernit turnausolosuhteet

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa latautuu koko keho ja mieli.

Nautiskele olostasi elämyksellisten kylpylähotellien altaiden lämmössä tai hemmotteluhoidoissa. Seikkaile perheen kanssa alueen aktiviteettipuistoissa. Hikoile upeilla ulkoilureiteillä Saimaan rantaharjuilla tai loistavilla urheilupaikoilla, ja rentoudu illallisella auringonlaskua rannalta katsellen tai lähivesillä ja saaristossa risteillen.

Imatran keskustan palvelut sijaitsevat reilun viiden kilometrin päässä Ukonniemestä ja Ukonniemi vain reilun kahden tunnin junamatkan päässä Helsingistä.

Ukonniemessä ovat erinomaiset kentät turnausta varten. Seuraorganisaatiolla on runsaasti kokemusta vastaavien turnausten järjestämisestä.

Lisätietoja Imatran Ukonniemen alueesta: https://kansallisihme.fi/ukonniemi/

Majoitus - Imatran Spa Resort

Imatran Spa Resort

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan.

www.imatrankylpyla.fi
myynti@imatrankylpyla.fi

puh. 0300 870 502
MAINITKAA VARAUSTA TEHDESSÄNNE VARAUSKOODI: CROSS BORDER CUP

Majoitus - Saimaa Life

Majoitus - Saimaa Life

Saimaa Life&Light loma-asunnot sijaitsevat luonnon keskellä Ukonniemen aluella, joka tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Ja Saimaan rannalle vain 500 metriä.

Katso lisätiedot: saimaa-life.com/fi

Ruokailu

Neste K Imatra
 
Aikuiset 10,90 €
Lapset (alle 12v) 7,90 €
Tilaukset näillä hinnoilla on tehtävä viimeistään päivää ennen ruokailua sähköpostitse: imatra.korvenkannantie@nestek.fi
Lisätietoja p. 050 453 4096