Valitettavasti turnauksen venäläiset joukkueet joutuvat perumaan ilmoittautumisensa Cross Border Cup turnaukseen koronaviruksen vuoksi. Joudumme perumaan myös Venäjällä pelattavat turnaukset Sestroretskissä (U12, 2008) ja Viipurissa (U13, 2007).

Venäjälle ilmoittautuneet joukkueet saavat osallistumismaksunsa takaisin. Järjestämme Imatralla pelattavan turnauksen suunnitelman mukaisesti (U8-U11) ja jatkamme turnauksen markkinointia  Uskomme, että turnauksemme mielenkiinto ajankohdasta johtuen herättää kiinnostusta peruuntuneiden turnausten vuoksi, ja saamme sarjat täyteen eliitti- ja kilpasarjoissa. Jos turnausta ei pystytä viruksen vuoksi järjestämään, palautamme osallistumismaksut.

Olemme päättäneet turnauksen jatkosta vuodelle 2021, 5.-7.2. järjestämme eliittitason Winter Cross Border Cup turnauksen ikäluokille U10 (2011), U11 (2010), U12 (2009), kahdeksan joukkuetta jokaiseen ikäluokkaan. 13.-14.2. järjestetään 2008 ikäluokalle 11v11 turnaus. Turnaukset ovat kutsuturnauksia ja aloitamme joukkueiden rekrytoinnin välittömästi. Cross Border Cupin ensi vuoden ajankohdaksi on asetettu 31.7.-1.8.2021. 

Toivomme ilmoittautuneiden joukkueiden ymmärtävän tilanteen. Pyydämme 2007 ja 2008 ikäluokkien joukkueita ottamaan yhteyttä (santeri.piirainen@imatranpalloseura.fi) palauttaaksemme turnausmaksun lähettämällä tilinumeron ja saajan. Jatkamme ilmoittautuneille joukkueille tiedottamista heti, kun saamme lisää tietoa tilanteesta.

Ystävällisin terveisin ja kaikille voimia toivottaen
Cross Border Cup
Emilio Urpalainen
Santeri Piirainen
Tero Nieminen