Cross border cup -turnaus pelataan 1.-2. elokuuta 2020

Historian ensimmäinen Cross Border Cup -turnaus pelataan 1.-2.8.2020 Imatralla, Viipurissa ja Sestroretskissa, lähellä Pietaria.

Mitä?

Cross Border Cup on kansainvälinen juniorijalkapalloturnaus, joka pelataan samanaikaisesti Suomessa ja Venäjällä. Turnaus kokoaa yhteen kymmeniä juniorijoukkueita ja satoja pelaajia perheineen jalkapallon pariin. Tarkoituksena on yhdistää jalkapallokulttuuria ja ylläpitää kansainvälisiä suhteita naapurimaihin.

Milloin?

1.8.-2.8.2020 pelataan ensimmäinen Cross Border Cup samanaikaisesti Suomen puolella Imatran Ukonniemen alueella, Sestroretskissä aivan Pietarin vieressä ja Viipurissa lähellä Suomea.

Kenelle?

Turnauksessa pelataan U8 (2012, 5v5), U9 (2011, 5v5), U10 (2010, 8v8), U11 (2009, 8v8), U12 (2008, 9v9), U13 (2007, 11v11) poikien sarjat. U8-U9 luokkiin voivat osallistua myös tyttöjoukkueet. U8-U11 ikäluokkien sarjat pelataan Imatralla, U12 Sestroretskissä ja U13 Viipurissa. Venäjällä pelattavat sarjat ja Suomessa pelattavat eliittitason pelit ovat kutsuturnauksia. 

Miksi?

Turnaus tarjoaa huikean mahdollisuuden päästä kokemaan ainutlaatuisia kansainvälisiä otteluita. Suomessa pelaavat ikäluokat pääsevät nauttimaan Suomen kärkitason kylpylämajoituksista kävelymatkan päästä kentiltä. Koko perheen lomalla pääsevät lapset pelaamaan huipputason otteluita ja aikuiset rentoutumaan kylpylöiden tarjoamista palveluissa. Venäjällä pelaavat ikäluokat pääsevät kohtaamaan venäläisiä huipputason joukkueita mahtavissa olosuhteissa, laadukkaasti järjestetyssä turnauksessa.

Ilmoittaudu mukaan!